در فرقه بعلت اینکه زندگی جمعی هست و داشتن امکانات فردی مثل اتاق خواب جدا، محل کار جدا و . . . موضوعیتی ندارد، همچنین اینها از ترس ریزش نفرات حتما باید هر روز نشست تفتیش عقاید در گروههای مختلف بگذارند، من بسیار چشم انداز شیوع این ویروس را در فرقه خطرناک می بینم.

توضیح:  خانم بتول سلطانی عضو پیشین شورای رهبری مجاهدین» با ۲۰ سال سابقه عضویت، در سال ۱۳۴۴ و در  شهر اصفهان بدنیا آمد. وی تحصیلاتش را در این شهر گذراند و سپس از دانشگاه قبول شد.

خانم سلطانی می گوید:  در سال ۶۵ ازدواج کردم و فرقه رجوی در مسیر ما به اروپا در پاکستان پس از یک دوره کار تلقینی روی همسرم و شستشوی مغزی ما را به تور خود انداخت و با فریب بازدید چند روزه از عراق من را درحالی که فرزند اولم را بار دار بودم، به همراه همسرم راهی عراق کرد.

وی در سالهایی که در مجاهدین» عضویت داشت، در مسئولیت های مختلف به صورت حرفه ای در عراق، انگلستان و فرانسه برای این گروه فعالیت داشته است.

سقوط صدام حسین در فروردین سال ۱۳۸۲ شرایطی را فراهم کرد تا خانم بتول سلطانی که از نزدیک مناسبات بغایت ارتجاعی و فرقه ای و زن ستیز مجاهدین» را دیده و با پوست و گوشت خود لمس کرده بود، همانند سایر اعضای دربند این فرقه از قرارگاه اشرف خارج و خود را به اروپا برساند.

خانم بتول سلطانی هم اکنون عضو انجمن ن ضد فرقه رجوی در اروپا بوده و برای آزادی سایر ن در بند این فرقه فعالیت دارند.  

بنابراین فرصتی دست داد تا خبرنگار سایت راه نو گفتگویی کوتاهی با ایشان داشته باشند.

خبرنگار: ضمن عرض سلام و  تشکر بخاطر فرصتی که در اختیار ما گذاشتید تا از نزدیک گپ و گفتی را با شما داشته باشیم.

خانم سلطانی: من هم به شما و تمام مخاطبانتان از همین جا سلام عرض می کنم.

خبرنگار: با توجه به اینکه خودتان هم یک زن هستید می توانید از وضعیت ن در سازمان مجاهدین» بگوئید؟ و اکنون که سالهاست از آنها جدا شده و پای در دنیای آزاد گذاشته اید چه حسی دارید؟

چه تفاوت هایی را بین ادعای مریم رجوی در خصوص ن در مجاهدین» با واقعیت های موجود می بینید؟

خانم سلطانی: ن در فرقه رجوی در بند هستند. آنها از اولیه ترین حقوق انسانی محرومند. آنها اجازه انتخاب پوشش و حق ازدواج ندارند حال چه رسد به انتخاب همسر.

با آنها مثل برده رفتار می شود. وقتی من در تشکیلات آنها می دیدم زنها نمی توانند رفت و آمد تنها داشته باشند و افراد مرتب مراقب همدیگر هستند و باید همدیگر را گزارش کنند، بشدت بهم می ریختم. کسی جرات بیان چنین انتقاداتی را به تشکیلات نداشت و باید به قوانین سخت و ضد انسانی فرقه تن می دادیم.

بسیاری از ن بخاطر اعتراض و تن ندادن به دستورات تشکیلاتی در زندان بودند و مورد اهانت و کتک و آزار جسمانی قرار می گرفتند. حتی خودکشی های اجباری نیز برای نی که از قوانین فرقه پیروی نمی کردند در تقدیر آنان بود که با قرص سیانور انجام می گرفت.

حسابرسی های تشکیلاتی و سوژه کردن افراد در جمع به مدت طولانی، شدیدترین فشارهای روحی و روانی بود که خیلی ها در مقابل آن تاب تحمل نداشته و مجبور بودند به خواسته های فرقه تن بدهند.

ن نباید در تشکیلات از خود اشعه نگی می دادند. حتی مسائل بهداشت فردی اعضا نیز تحت کنتزل فرقه بود. آرایش کردن و آراستن خود هیچ معنا و مفهومی در تشکیلات نداشت.

اوج نگاه مجاهدین» به نِ تشکیلات، جدای از استفاده ابزاری که در راستای اهداف ضد ملی و میهنی این گروه انجام می گرفت، بهره برداری جنسی برای شخص رهبر فرقه یعنی مسعود رجوی بود.

زندگی به دور از اجبارات فرقه موهبتی است که خداوند به همه انسانها داده است. ولی رجوی آنرا برای چندین دهه  از ماها گرفت. خانواده ها را از هم پاشوند. و خیلی از آنها را هم داغدار کرد و در آرزوی دیدارشان باقی گذاشت.

حال که ما از نعمت بودن در دنیای آزاد و بدور از اجبارات فرقه لذت می بریم، این، انگیزه ما را دوچندان می کند تا کمک کنیم سایر ن دربند این فرقه نیز بتوانند خود را از چنگال این گروه بدنام  آزاد کنند.

خانم بتول سلطانی: زنان در فرقه رجوی از اولیه ترین حقوق انسانی محرومند. آنها اجازه انتخاب پوشش و حق ازدواج ندارند. حال چه رسد به انتخاب همسر. با آنها مثل برده رفتار می شود. ، سایت راه نو ، خانم بتول سلطانی

انشای سه نفری این اسرای تبریزی رجوی ، سایت انجمن نجات ، گروهی از خانواده های مرتبط تبریزی

مسئله داری در تشکیلات فرقه رجوی ، انجمن نجات کرمانشاه

فرقه ,ن ,سلطانی ,خانم ,رجوی ,مجاهدین» ,بتول سلطانی ,ن در ,خانم بتول ,در فرقه ,فرقه رجوی ,آنها اجازه انتخاب ,حقوق انسانی محرومند

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ترکیش موزیک : سایت دانلود آهنگ ایرانی به زبان ترکیه -فارسی yegne-ut kahrobarangie نام شناسی و ریشۀ واژه ها neginhikavir همسفر بلاگی برای فایل ها تیم مشاوره کنکور فخر آموش گلهای پِیرنگ سرندیپ